Красуня з маленького села на Тернопільщині підкорила США (Відео)

13.01.2017 22:13   Джерело: Файне місто
Опубліковано : Новини Тернопілля

Уляна Третяк (Войтюк) народилась у селі Мшанець, що на Теребовлнящині. Після закінчення Чортківського державного медичного коледжу у 2005 році пішла працювати медсестрою. Але в пошуках кращої долі, як сотні тисяч інших українців, у 2007 році подалась за кордон, - пише Файне місто.

Нині з чоловіком Василем та синами Богданчиком і Денисиком проживає у місті Чикаго, штат Ілліной.

Про надзвичайну вроду українок знає весь світ і тому нема нічого дивного, що Уляні вдалося поступити в модельну школу відомої в штаті Ілліной балерини Яни Герман.

Після закінчення якої, уже як топ модель, Уляна брала участь у багатьох показах відомих в США брендів. Це: Atelier AZZA, Laurel Bridal Boutique, Maison de LaCour, Romantika Lingerie boutique, Zoya moda atelier, Red Paris, Viktoria’s closets boutique, Fraley Le, Hector-Havier Monarrez, Jovani, Olga DeNoGGa, Sensuelle Couture, Cattleya, Amanda Archer, Silkutopі… А також друкувалась на сторінках популярних глянцевих журналів «VS Chicago» та «Express».

Як зізнається сама Уляна нелегку працю моделі можна вмістити у фразі «Крізь терни до зірок».

Пропонуємо вашій увазі невеличкий відеоролик з виступів Уляни. Не легкий хліб моделі, адже в кожному виді праці топ-моделі: фотосесії, відеозйомки, робота на подіумі щораз по іншому слід себе проявляти, пише Мшанець.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: Файне місто  

Коментарі