У ЗОШ №24 змагались водії радіокерованих автомобілів (Фото)

Опубліковано:
13 Січня, 2017

Наймолодший учасник п’ятикласник, найстарший гуртківець гуртка “Радіокеровані моделі” – хлопець 16 років. У актовому залі школи була прокладена складна траса. Зі стартом і з фінішом. Маршрут пролягав по усій підлозі залу. Машина разом з пілотом мала пройти трасу та символічні ворота з мінімальними втратами та за максимально короткий час.

Змагання організував Тернопільський обласний комунальний центр науково-технічної творчості школярів та учнівської молоді. Спортивно-технічний відділ центру розташувався за адресою вул. Митрополита Андрея Шептицького, 26. Починаючи з весни до глибокої зими саме там найшумніше місце Тернополя – проходять тренування та змагання картингістів, запускають ракети та кордові літаки. Не дивно, що і взимку ідея провести змагання для радіокерованих моделей була плідною. Такі змагання доступні будь-який школі, можуть проводитися в межах власних дворів, навіть серед однокласників – напевно складно знайти хлопця, який й би не мав такої техніки вдома. Окрім того, що діти навчаються керувати моделями машин, вони розбираються і з механізмом, ремонтують свої  машини та пульти керування – поступово отримують корисний професіональний досвід. Змагання організовані у межах тижня науки і техніки ТОКЦНТТШУМ.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: