На Тернопільщині з 10 до 31 січня проходить реєстрація на пробне ЗНО-2017.

Реєструються абітурієнти через Інтернет, наприклад, охочим здати пробне тестування у  Тернополі потрібно зареєструватись на сайті Івано-Франківського регіонального центру оцінювання якості освіти у розділі «Реєстрація на пробне ЗНО-2017».

Абітурієнти мають по-перше:

– Заповнити та роздрукувати на сайті форму заяви на пробне ЗНО з кодом та паролем інформаційної сторінки «Особистий кабінет учасника пробного ЗНО» і квитанцією (-ями) на оплату проходження пробного ЗНО;

– Здійснити оплату на основі квитанції (-ій) на оплату проходження пробного ЗНО протягом семи робочих днів в установах будь-якого банку України. (Вартість одного пробного тестування для областей, які підпорядковані Івано-Франківському регіональному центру оцінювання якості освіти – 129 грн. – без урахування банківського збору).

Читайте також

Поліція Тернополя розшукує експерта з інформаційних технологій
Тернопіль став першим містом Західної України, яке підписало Меморандум про співпрацю в рамках проекту «City Progress Index»
У спільноті «Обміняю чи подарую ліки. Тернопіль» можна знайти і безкоштовно отримати необхідні вам медикаменти

Якщо абітурієнт сплатив за квитанцію, а потім вирішив не брати участі у пробному тестуванні – сплачені кошти не повертають, але ця особа має право отримати примірник тестового зошита і правильні відповіді до тестових завдань у триденний термін за адресою, вказаною у запрошенні (реєстраційній картці).

Запрошення чи по-іншому – реєстраційну картку треба роздруковувати самостійно з інформаційної сторінки «Особистий кабінет учасника пробного ЗНО» на сайті Івано-Франківського регіонального центру оцінювання якості освіти (www.test.if.ua) після 14 березня 2017 року. У запрошенні (реєстраційній картці) варто вказати інформацію про пункт пробного тестування у Тернополі, де учасник проходитиме пробне ЗНО-2017.

Варто пам’ятати:

Абітурієнт може зареєструватись не більше як на 2 предмети, один з яких українська мова і література.

Графік проведення ЗНО:

01 квітня 2017 року (субота) – українська мова і література;

08 квітня 2016 року (субота) – англійська, німецька, французька, іспанська мови, біологія, географія, історія України, математика, російська мова, фізика, хімія.

Учасники пробного тестування повинні прибути до пункту пробного тестування до його початку, маючи з собою:

– квитанцію про сплату вартості послуг з проведення пробного тестування;

– запрошення (реєстраційну картку);

– паспорт або свідоцтво про народження.


Контактні телефони:
У Івано-Франківському регіональному центрі оцінювання якості освіти: (0342)-75-09-75 (багатоканальний номер гарячої лінії), за яким можна отримати додаткову інформацію про зовнішнє незалежне оцінювання.

У м. Тернополі: 43-57-85 (вул. м. Кривоноса, 7а, Тернопільський обласний комунальний інститут післядипломної педагогічної освіти, Шайнюк Юрій Чеславович); 40-09-94 (бульвар Шевченка,1, Тернопільський комунальний методичний центр науково-освітніх інновацій та моніторингу, Трофимчук Андрій Васильович).

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: