На Тернопільщині прокуратура вимагає повернути державі землю вартістю 1,5 млн грн

Опубліковано:
11 Січня, 2017

Кременецькою місцевою прокуратурою встановлено, що на території однієї з сільських рад Лановецького району Тернопільської області земельну ділянку загальною площею 50 га, яка перебувала у державній власності та користуванні фермерського господарства незаконно передано  в приватну власність громадян.

Так,  14 осіб задля приватизації земельної  ділянки   були незаконно введені у  члени фермерського господарства, а пізніше  їм  видано державні акти на право власності на землю.

Читайте також

На Тернопільщині неповнолітня дівчина тяжко согрішила через матір подруги
У центрі Тернополя на вулиці ледь не замерз п’яничка

З метою захисту інтересів держави та повернення земель у державну власність Кременецькою місцевою прокуратурою пред’явлено до Лановецького районного суду позовну заяву з вимогами визнання недійсними державних актів на землю, скасування розпоряджень, на підставі яких акти були виготовлені  та повернення у державну власність земельних ділянок загальною вартістю 1,5 млн. грн.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: