У Старому парку – «Реліктовий сніг 2016 року. Руками не рухати. Охороняється державою» (Фото)

Опубліковано:
11 Січня, 2017

Незвичайна атракція – селфі на фоні знака переходу під відомим мальовничим могутнім кленом Старого парку стала можлива за рахунок двометрових кучугур, складених з вже реліктового торішнього снігу. Залишки аномального снігопаду, який паралізував Тернопіль у ніч з 12 на 13 листопада, лежать просто неба. Їх не бере коротка відлига.

Дбайливо прикрашає зима свіжим пухнастим сніжком. Дітлахи з задоволенням під час зимових канікул долають вершини кучугур і уявляють себе десь на льодовиках італійських Альп. Виникає припущення, про існування у минулому великої цивілізації, яка одного історичного дня під час зимового аномального снігопаду, вивезла весь сніг зі своїх доріг саме в Альпи. І забезпечила майбутнім поколінням чудову можливість приймати гірськолижників, як взимку, так і влітку, заробляючи великі гроші на туризмі.

Можливо наші тернопільські кучугури переживуть і літо, але можливо і розтануть, залишивши по собі реліктову багнюку, тому треба не гаяти часу і запастись безкоштовними сувенірами, адже сніг чудово зберігається у холодильнику. Поговорюють, що незабаром біля кучугур почнуть проводити екскурсії та поставлять табличку з написом – “Реліктовий сніг 2016 року. Руками не рухати. Охороняється державою”.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: