На Тернопільщині неповнолітня дівчина тяжко согрішила через матір подруги

Опубліковано:
11 Січня, 2017

Викрадення чужого майна інкримінують правоохоронці Бучацького відділення поліції неповнолітній мешканці села Дзвиняч. Дівчина привласнила чужі гроші, – пише Місто.

Про крадіжку готівки з помешкання правоохоронцям повідомила мешканка райцентру. Жінка розповіла, що з її сумки,  пропали 800 гривень. Потерпіла запевнила –  коли повернулася з міста додому, гроші були на місці. Злодія довго шукати не довелося. Поліцейські з’ясували, що у день зникнення готівки в гостях у будинку перебувала 17-річна подружка доньки. Дівчина – студентка місцевого навчального закладу.

Читайте також

У центрі Тернополя на вулиці ледь не замерз п’яничка

Родина у підозрюваної небагата, тож неповнолітня і спокусилася на чужі гроші.  Скористалася моментом, коли залишилася одна в кімнаті та непомітно витягла з сумки гроші, які одразу після гостини подалася витрачати на власні потреби. Однак тепер доведеться відповісти за скоєне.

 

За фактом крадіжки відкрито кримінальне провадження.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: