Щоб заслужити стипендію – тернопільським студентами тепер треба не тільки високі бали

Опубліковано:
11 Січня, 2017

Заслужити стипендію тернопільських студентам тепер буде складніше. Адже, при відборі стипендіатів враховуватимуть не тільки бали за успішність навчання, а й активність у науковій діяльності, у культурно-просвітницьких заходах, та загалом у житті навчального закладу.

Читайте також

У Тернополі кращих школярів нагородять іменними стипендіями
Як інтимне життя впливає на успішність студентів

«Під час призначення стипендій – дається, так би мовити, така собі автономія кожному навчальному закладу, зокрема, там мають брати до уваги на 90% успішність студента у навчанні – тобто його знання з різних дисциплін, а ще 10% – вчена рада разом з органами студентського самоврядування визначатимуть кращих студентів за рівнем їх активності у науковій роботі, організаційних питаннях і так далі. Адже є моменти, коли успішний у навчанні студент нічим більше не цікавиться, не долучається до цікавих заходів, а лише обмежується і вдовольняється своїми знаннями, такий студент стипендії мати не буде», – каже  в.о. начальника управління освіти і науки Тернопільської облдержадміністрації Ганна Зварич. 

Крім того, зі збільшенням розміру  стипендії, кількість її отримувачів зменшиться. Скажімо, якщо раніше виплати за успішне навчання мали близько 75% студентів, то тепер отримуватимуть 50%.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Тернопільський “водоканалівець” Любомир Калиняк: «Я дуже люблю людей і свою роботу»
21:11, 6 Травня, 2024

Тернопільський “водоканалівець” Любомир Калиняк: «Я дуже люблю людей і свою роботу»

Блоги

ТОП новини тернопільщини: