Замість «ТерКомуналСервіс» Тернопіль прибирають від снігу дві інші фірми

Опубліковано:
11 Січня, 2017

У міській раді Тернополя уклали договори з двома компаніями, які зобов’язалися піклуватися про стан доріг і вулиць обласного центру в зимовий період 2017 року.

За словами в.о. начальника міського управління ЖКГ Олега Соколовського, у Тернополі працюють 10 піскорозкидачів, 11 тротуарних тракторів, 3 грейдери та 4 погружчики. Їх кількість змінюється на 5-6 одиниць залежно від ситуації та потреби, – пише Без Табу.

Також на дорогах Тернополя працюють 75 двірників. Функція ще 300 «жеківців» – утримувати у належному стані житлово-комунальне господарство міста.

Для цього у системі публічних закупівель ProZorro провели три тендери на суму 10 595 118 грн 90 коп. З переможцями міське управління ЖКГ, благоустрою та екології в особі в.о. начальника Соколовського Олега в останні дні 2016 року, 29 грудня, підписало договори.

Читайте також

Тернопіль на основних маршрутах прибирає 27 одиниць снігоочисної техніки
Комунальників штрафуватимуть за погане прибирання Тернополя

Так, один із тендерів на суму 3 478 700 грн виграло Тернопільське міське підприємство «Міськшляхрембуд». Його техніка та люди протягом зими 2017 року утримуватимуть у належному стані «Дружбу», Кутківці, Пронятин і мікрорайон «Березовиця».

Два інші тендери на прибирання Центру, «Нового світу» та «Сонячного», «Східного» виграло товариство з обмеженою відповідальністю «Авакс Проф». Перший на суму 3 529 461 грн, другий – 3 586 957 грн 90 коп.

ТОВ «Авакс Проф» брало участь у трьох тендерах і могло стати монополістом в утриманні вулично-дорожньої мережі Тернополя у зимовий період 2017 року, так як і ТОВ «ТерКомуналСервіс» свого часу. Дії останнього, нагадаємо, під час снігопаду у листопаді 2016 стали однією з причинтранспортного колапсу в місті.  Однак юридично ТОВ «Авакс Проф» виглядає більш впевнено. Його статутний капітал дорівнює 60 млн грн, на відміну від125 тис. грн ТОВ «ТерКомуналСервіс». 

Окрім переможців, участь у двох тендерах брало ТОВ «Техно-Буд-Центр». Запропонувавши вищу ціну за послуги по утриманню «Центру», «Нового світу» та «Сонячного», «Східного», підприємство програло ТОВ «Авакс Проф», пропозиції якого були вигіднішими.

Техніка та люди ТМШРБП «Міськшляхрембуд» і ТОВ «Авакс Проф», згідно з укладеними договорами, приступили до роботи 1 січня 2017 року. В управлінні ЖКГ і відділі технагляду зможуть слідкувати за переміщенням їхніх транспортних засобів за допомогою системи GPS.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Ми намагаємося виходити вже й на міжнародний рівень” – Сергій Маловічко про Тернопільський мистецький фаховий коледж
17:13, 2 Травня, 2024

“Ми намагаємося виходити вже й на міжнародний рівень” – Сергій Маловічко про Тернопільський мистецький фаховий коледж

Блоги

ТОП новини тернопільщини: