Ватажок бойовиків зізнався у масштабних втратах терористів під Авдіївкою на Донбасі

Опубліковано:
7 Січня, 2017

Бригада терористів “Восток” під Авдіївкою втратила в 2016-му 200 бойовиків убитими і близько 300 поранених. Такі цифри озвучив один з ватажків бойовиків “ДНР” Олександр Ходаковський. Про це повідомив у своєму Facebook журналіст Юрій Бутусов.

Бутусов констатує, що бойовики традиційно ретельно приховують свої втрати. Російське командування вважає інформацію засекреченою.

Однак деяку ясність щодо масштабу втрат вніс один з ватажків “ДНР” Олександр Ходаковський, який повідомив, що його бригада “Восток” втратила в 2016-му 200 бойовиків убитими і близько 300 пораненими. Цей підрозділ веде бойові дії під Авдіївкою.

З урахуванням того, що в цій зоні фронту брали участь і інші бригади бойовиків, втрати можуть виявитися ще більшими тільки на одній з ділянок. У той же час загальні втрати підрозділів ЗСУ в рази менші, що говорить про майстерність і доблесть українських воїнів, зазначив журналіст.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Спасо-Преображенська церква
14:14, 27 Квітня, 2024

Духовна фортеця козаччини: де на Тернопільщині молились гетьмани

Блоги

ТОП новини тернопільщини: