3 січня Андрію Дрьоміну мало б виповнитися 35, щоправда доля розпорядилася по-іншому – 10 серпня 2014 року хлопець загинув героїчно, у бою під Іловайськом, – пише Терен.

Десятки тернополян та побратимів прийшли до будинку, у якому мешкав Андрій, щоб помолитися за душу Героя і віддати шану. Біля меморіальної дошки відправили молебень.

– Я його знав як брата, як друга, як людину творчу і всебічно розвинену, – сказав троюрідний брат Андрія Дрьоміна. – Для нас він має бути зразком для наслідування, як треба жити, як треба досягати цілей і своєї мети. Він навчив мене українських пісень, виконання гімну на гітарі. Своєю майстерністю він змушував метал оживати. Твердий, міцний, громіздкий метал він робив витвором мистецтва. І не тільки метал, а й музику, її він також робив мистецтвом.

Читайте також

«Світлого» бійця АТО вшанують у Тернополі
Погода в Тернополі та Тернопільській області на середу, 4 січня

В день народження «Світляка», Патріарх Філарет передав матері загиблого Героя Ярославі Дрьоміній церковну медаль «За жертовність і любов до України».

– Добрий брат, хороший друг, гарний син… – говорив бойовий побратим Михайло. – А ще він був націоналістом, саме тому Молитва Українського націоналіста присвячена йому…

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: