У харківському військовому госпіталі боєць АТО наклав на себе руки.

Про це розповів перший заступник військового прокурора сил АТО підполковник юстиції Віталій Панченко, передає інформаційне агентство “Укрінформ“.

Як виявилося, напередодні ввечері, близько 19:00, бійця 92-ї окремої механізованої бригади, якого доставили до госпіталю, виявили в одному з приміщень лікарні з ножовим пораненням горла. Від отриманої несумісної з життям травми чоловік загинув.

Як стало відомо, 32-річний боєць прибув до госпіталю на реабілітацію у зв’язку з отриманими раніше пораненнями. Лікарі стверджують, що травми загиблого були не критичними, але чоловік знаходився у дуже пригніченому та схвильованому стані.

Через годину співробітниця лікарні, увійшовши до приміщення туалету, помітила кров на підлозі однієї з кабінок. Замкнуті зсередини двері виламали і знайшли там бійця з ножовим пораненням горла, що стікав кров’ю. Чоловіка одразу ж доставили до реанімаційного відділення, але врятувати йому життя так і не вдалося. Ознак насильницької смерті спеціалісти не виявили.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Лікар-хірург Роман Кохан: “Хірургія – це священне ремесло, що не терпить лінь та недбальство”
17:05, 3 Травня, 2024

Лікар-хірург Роман Кохан: “Хірургія – це священне ремесло, що не терпить лінь та недбальство”

Блоги

ТОП новини тернопільщини: