Прикутий хворобою до ліжка капітан яхти «Тернопіль» починає писати книгу для дітей та передає вітання

Опубліковано:
31 Грудня, 2016

Станіслав Стадник цікава особистість нашого міста. Хоча народився не у Тернополі, але на 100% тернополянин, адже подарував місту романтичну перлинку яхту “Тернопіль” – саме її можна побачити майже на усіх світлинах нашого ставу. І на світанку, і на заході сонця її струнка постава з білими вітрилами радувала око.

Минулого літа власноруч створив капітан і якоря – вилив з металобетону. Якоря додали морського колориту парку ім. Т. Шевченка. Про море може розказувати капітан годинами – це його вічна любов та туга. Його родина пов’язана з морем – там проходило дитинство і там відбулись карколомні пригоди майбутнього капітана.

Саме про своє дитинство вирішив написати чоловік – адже подарувати таке щастя пережити ще раз свої перші вилазки в світ може тільки робота над книгою. “Часу в мене раптом стало багато. Поряд зі мною мої найрідніші мама Інна та сестра Лєна. Вони і мої руки, і мої ноги. Все, що я не можу зробити сам, відтепер допомагають зробити мої дівчата. Я вже тренуюсь тримати олівця своєю рукою, ще не аби які успіхи, але пару каракуль вже годен написати. Книжку буде допомагати писати найголовніший свідок мого дитинства мама,” – каже капітан Стас. “Знаю, що не можу стати зараз фінансовою опорою для сім’ї, але надіюсь, що напишу гарну книжку і можливо матиму додатковий дохід, як автор”.

Стан капітана не найкращий сьогодні, але те, про що довелось передумати, він передає усім тернополянам: “Цінуйте кожен свій день. Робіть максимально добрих справ, адже завтра в вас на це просто може більше не бути можливості. Будьте обережними та любіть своїх близьких. Я зроблю все від мене можливе, щоби повернути вітрила нашому місту. Я борюсь за своє здоров’я та не опускаю рук. Дякую усім, хто не залишає нашу сім’ю у біді. А ще Св. Миколай приніс мені у подарунок кошеня Герду. Я такі був чемний”, – жартує капітан 🙂

Для тих, хто має бажання підтримати капітана у скрутну годину фінансово – картка Приватбанку.
Номер рахунку 29244825509100 МФО 305299 ЄДРПОУ 14360570 Номер картки 4149497805610849

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: