Visa визнала ПриватБанк одним з кращих в світі банків за якістю обслуговування банківських карток

Опубліковано:
30 Грудня, 2016

Міжнародна платіжна система Visa визнала український ПриватБанк одним з кращих в світі банків за якістю обслуговування банківських карток. В рамках глобальної програми Visa Global Service Quality Performance Awards, ПриватБанк відзначений нагородою в номінації Chargeback–to Sales Ratio-Non-Fraud Chargeback, Acquirer (найменьша частка спірних і шахрайських транзакцій в торговому обороті еквайєра).

«Компанія Visa відзначає найбільш передові банки світу за їх послідовні зусилля для забезпечення надійності і безпеки транзакцій, – зазначив у супровідному листі до нагороди Томмі Якобс, керівник глобальної служби підтримки клієнтів Visa. – Саме виключна якість обслуговування, особливо в роздрібної банківської діяльності, де від ефективності роботи не в останню чергу залежить довіра споживачів до безготівкових розрахунків, допомагає ПриватБанку зберігати лідерство на ринку”.

Читайте також

Головним пріоритетом роботи ПриватБанку залишається якісне обслуговування клієнтів

Програма Visa Service Quality Performance Award існує понад 20 років. У рамках програми компанія Visa щорічно визначає найкращий у світі банк по кожній з категорій і нагороджує фінансові установи та процесингові компанії всього світу за високу якість послуг, що надаються держателям карток Visa і торгово-сервісним підприємствам. Нагорода Visa Service Quality Performance Awards призначена для заохочення банків, кращих за операційними показниками, в тому числі мінімізації рівня шахрайства та якісної роботи з претензіями клієнтів.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Ми намагаємося виходити вже й на міжнародний рівень” – Сергій Маловічко про Тернопільський мистецький фаховий коледж
17:13, 2 Травня, 2024

“Ми намагаємося виходити вже й на міжнародний рівень” – Сергій Маловічко про Тернопільський мистецький фаховий коледж

Блоги

ТОП новини тернопільщини: