Тимошенко «спалила» свої незадекларовані авто (Відео)

Опубліковано:
28 Грудня, 2016

Український журналіст Тарас Середиш зафіксував на відео, як глава ВО «Батьківщина» Юлія Тимошенко прибула в Раду відразу на двох незадекларованих шикарних автомобілях.

Про це він написав на власній сторінці у соцмережі. Новину повідомляє «Преса України».

В середу, 21 грудня, глава фракції «Батьківщина», екс-прем’єр-міністр України Юлія Тимошенко прибула до Верховної Ради на «Мерседесі» в супроводі ще однієї такої ж незадекларованої іномарки.

Прибувши на парковку, політик кілька секунд не виходила з автомобіля, чекаючи доки її прикриє від камери інша машина.

«Чітка робота охорони Юлі Тимошенко. Ближче до людей», – пише автор відео.

Цю подію вже встиг прокоментувати нардеп від «Радикальної партії» Андрій Лозовий. Він наголосив, що зафіксовані на відео автомобілі не були раніше задекларовані Тимошенко.

«Жодної з цих машин немає у декларації Тимошенко. Також немає ще однієї машини – Mercedes G-500, яку досить часто використовує Юлія Володимирівна як автомобіль супроводу», – відзначив заступник глави Радикальної партії.

Інший ресурс Znaj.ua звернув увагу на те, що лідер фракції «Батьківщина» Юлія Тимошенко дуже сильно турбується за власну безпеку.

Відео, де показано, як вона приїжджає до Верховної Ради, розмістили на одному з Youtube-каналів. Для забезпечення безпеки політик використовує цілий штат охоронців.

 

Тимошенко пересувається на престижному Mercedes S-class. Супроводжує її кілька людей на чорному позашляховику Toyota Land Cruiser. У салоні седану з нею поруч також сидить охоронець. Сама Тимошенко вважає за краще їздити не на задньому сидінні, як це робить більшість представників українського політикуму, а попереду – поруч з водієм.

Після того, як Mercedes паркується поруч з будівлею Верховної Ради, з його салону виходить охоронець і перевіряє обстановку навколо. Лише тоді з авто з’являється Тимошенко. Позашляховик з охоронцями рухається паралельно з нею до самого входу в парламент, забезпечуючи надійне прикриття.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Тернопільський “водоканалівець” Любомир Калиняк: «Я дуже люблю людей і свою роботу»
21:11, 6 Травня, 2024

Тернопільський “водоканалівець” Любомир Калиняк: «Я дуже люблю людей і свою роботу»

Блоги

ТОП новини тернопільщини: