З бюджету Тернополя виділять кошти, щоб пільговики у 2017 році їздили безкоштовно

Опубліковано:
28 Грудня, 2016

Тернополяни, які мають право на пільговий проїзд у громадському транспорті, у 2017-рому році також користуватимуться проїздом безкоштовно. У Тернопільській міській раді вирішили, що виділять 31 мільйон гривень на компенсацію перевезення пільговиків. За ці гроші у місті продовжать возити усіх пільговиків без обмежень – зазначають у міськраді. Хоча про цю компенсацію має подбати держави, однак вона грошей не виділяє, тому це питання доводиться вирішувати місцевій владі.

«Я тішуся, що зможу їздити й далі за пільгами, адже я пенсіонер, а як усім відомо – пенсії у нас мізерні. Щоб переїхати, наприклад, на ринок за дешевшими ніж у магазинах продуктами, – треба платити за проїзд, а у мене й так грошей обмаль, стараюся купити де що менше коштує і зекономити хоча б кілька гривень, бо крім того, що треба щось їсти – треба ще й за комунальні заплатити, чимало грошей іде на ліки і так далі. Ото ж, добре, що наші пільги діятимуть», – каже пенсіонер Петро Терещенко.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Тернопільський “водоканалівець” Любомир Калиняк: «Я дуже люблю людей і свою роботу»
21:11, 6 Травня, 2024

Тернопільський “водоканалівець” Любомир Калиняк: «Я дуже люблю людей і свою роботу»

Блоги

ТОП новини тернопільщини: