З різного металобрухту тернопільські моржі зварили спортивні тренажери та велопарковку (Фото)

Опубліковано:
24 Грудня, 2016

Клуб “Нептун”, відтепер має новий статут, як “Громадська організація “Клуб любителів загартування  і зимового плавання””, відповідно є надія на більш ефективний розвиток. Учасники клубу активно долучаються до того, щоби зробити свою територію більш функціональною. До відкриття нового сезону зимового плавання, тернопільські моржі працювали протягом усього гарячого сезону від весни до осені. Територія біля будиночку нептунців продовжує ставати зручнішою для тих, хто піклується про власне здоровя. До турників додались нові спортивні тренажери, які власноруч зварили з металевих труб та з’єднали таким чином, що стало можливим навантажувати різні м’язи. 

Лідер “моржів” Богдан Поломацканич, за словами нептунців, був би гарним головою Тернополя. Адже усі позитивні зміни сталися завдяки його прямій участі та ентузіазму. 

Кожного, хто хоче зайнятися загартовуванням у гурті однодумців, “Нептун” запрошує до вступу в ГО. Сплативши членські внески людина підтримує розвиток спільноти, отримує ключ від будиночка і зможе користуватися усіма зручностями, тренажерами та спортивним знаряддям. У планах моржів дооблаштувати сауну та туалети. Адже мають бажання приймати гостей з різних міст і влаштовувати змагання та дружні запливи, а ще вести профілактичну роботу, готувати лекції для молоді.

Попереду найвідповідальніша подія прийдешнього року – Водохреща. По кількості людей, які приходять до “моржатника” окунутися на Йордана, тернопільський “Нептун” може стати лідером серед водойм Україні. 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: