У Тернополі з міського бюджету виділять кошти на нову тролейбусну лінію

Опубліковано:
23 Грудня, 2016

Нова тролейбусна лінія, яка буде сполучати вул. Бродівську та село Біла з існуючою тролейбусною мережею, уже незабаром з’явиться у Тернополі. Відповідне рішення прийняли на черговій сесії міської ради.

Очільник Тернополя Сергій Надал розповідає, рішення щодо будівництва було прийнято у зв’язку з численними зверненнями мешканців, які проживають на Бродівській та в селі Біла. Загалом з міського бюджету на нову лінію планують виділити 14 млн.грн.

Сергій Надал також додав, що у планах міськради максимально забезпечити місто тролейбусним сполученням, щоб цим видом екологічного транспорту могли користуватися усі тернополяни.

– Оскільки були звернення від тернополян і географічно ми можемо цю нову лінію облаштувати на вулиці Бродівській, то у 2017 році ми почнемо її робити, – розповів Сергій Надал. – Також маємо намір зробити тролейбусні лінії і в інших мікрорайонах міста, де це дозволяє географічне розташування і правила дорожнього руху. Наприклад, збудувати тролейбусну лінію в Кутківці і Пронятин буде проблематично. Така ж ситуація з “Новим світом”. Проте в  інших частинах міста, де є можливість це зробити, ми будемо кожного року поетапно додавати нову лінію. 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Тернопільський “водоканалівець” Любомир Калиняк: «Я дуже люблю людей і свою роботу»
21:11, 6 Травня, 2024

Тернопільський “водоканалівець” Любомир Калиняк: «Я дуже люблю людей і свою роботу»

Блоги

ТОП новини тернопільщини: