Відомий на Збаражчині фермер отримав поважну церковну відзнаку

Опубліковано:
22 Грудня, 2016

Відомий на Збаражчині керівник фермерського господарства «Колосок» орендує майже 4 тисячі гектарів земельних паїв у селах Чернихівці, Охримівці, Вищі Луб’янки, Шили. Основна господарська діяльність аграрія рослинництво. Високі врожаї колоскових і технічних культур, основна запорука успіхів у веденні землеробства за європейськими технологіями. У Богдана Любомировича Григоращука працівники, а це місцеві селяни отримають гідну заробітну оплату, юридично і соціально захищені , мають достаток у своїх родинах. Керівник ФГ « Колосок» вчасно і зазначено більшим нормативом оплачує зав оренду земельних пав їв в натуральному  та фінансовому виразі. Син селянської родини сповідує свій життєвий християнський  принцип завжди допомогти і прийти на поміч в скрутну  хвилину. Тому допомагає малозабезпеченим. одиноким перестарілим,  воїнам АТО та їх родинам, українському війську, закладам освіти, медицини, культури й спорту у населених пунктах, де вони засівають ниви.

Дуже багато меценат спонсорує церквам. Напередодні різдвяних свят Святіший Патріарх Київський і всієї Руси України Філарет нагородив керівника ФГ «Колосок» Збаразького району Богдана Григоращука орденом святого рівноапостольного Володимира Великого  ІІІ ступеня. Церковну відзнаку аграрій отримав за заслуги у відроджені духовності в Україні та цілісність Помісної Української Православної церкви. ЇЇ вручив архієпископ Тернопільський, Кременецький і Бучацький Нестор та декан Збаразького благочиння Іван Лесик. Громада села Шилів  та настоятель церкви Святої Трійці отець Борис Леськів привітав  пана Богдана і подякував за благородну жертовність та постійну підтримку місцевого храму.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: