Тернополянин 1960 року народження помер у власній квартирі. Причиною стали завдані йому тяжкі тілесні ушкодження – закрита черепно-мозкова травма, крововиливи в під оболонки та шлуночки головного мозку.

До смерті побив старшого чоловіка його 24-річний товариш по чарці. Того дня потерпілий та його старший син випивали у власному помешканні разом з двома знайомими. Між чоловіками спалахнув конфлікт, під час якого один з гостей почав бити господаря квартири та його сина. Літньому чоловікові дісталось найбільше. Він отримав ряд тілесних ушкоджень ногою по обличчю, грудях та спині.

Чоловіки пиячили аж до ранку. Тоді потерпілому стало зле. Син намагався допомогти батькові, та через свій нетверезий стан не зміг. Після цього він разом із свідком пішли до сусідів викликати швидку. Коли повернулися через 10 хвилин, чоловік вже був мертвий.

Забіяку затримали. Чоловік у скоєному зізнався. Він перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. Дебоширу загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до десяти років.

За матеріалами ГУ Національної поліції України в Тернопільській області

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: