Чи варто показувати тернополянам відстань до лінії фронту?

Опубліковано:
21 Грудня, 2016

Щось таки є магічне в числі 13, бо саме на сесії з таким порядковим номером, яка розпочалась у п’ятницю минулого тижня, депутати повернулись до обговорення питання цивільного захисту населення, і таки проголосували за 500 тисяч бюджетних гривень на “сучасну” таблицю для совдепівського “Універмагу”.

Головним аргументом, який переконав тернопільських обранців, стало те, що після чорнобильської катастрофи багато тернополян хотіли бачити рівень радіаційного фону… Бажання цілком справедливе…

Але час невблаганний…

На сьогоднішній день, ми зіткнулись з проблемою, яка, напевно, не поступається значимістю події 1986 року… При всій повазі до Героїв Чорнобиля, нам не варто забувати і Героїв сьогодення…

Прекрасно розумію, що сарказму тут не місце, але якщо вже так необхідно відслідковувати радіаційний фон, то може варто ще і передбачити на тій таблиці з лямпочками за пів мільйона ще й відстань до ліній фронту?..

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: