Діти Тернополя презентують мультфільм про Св.Миколая (Відео)

Опубліковано:
21 Грудня, 2016

Єдиний у місті гурток дитячої анімації “Руда Миша” Тернопільського обласного комунального центру науково технічної творчості школярів та учнівської молоді разом з дітьми 5 класу Тернопільської спеціальної загальноосвітньої школи-інтернату Тернопільської обласної ради протягом двох місяців працював над створенням мультфільму “Миколай приходить уві сні”. 

На свято Катерини діти принесли свої малюнки та фон для мультфільму. Разом з керівником гуртка Оленою Мудрою однокласники зробили біля 300 фотографій майбутнього фільму. Класний керівник  Неньчин Ольга Ярославівна,  вихователі Божкова Галина Дмитрівна та  Кобель Лідія Любомирівна  згадують, як завдяки вчителю праці Наталі Вікторівні Попович, ще у травні щиро зацікавились тим, як можна разом з дітьми колективно працювати над такою роботою, як анімація. На фестивалі “Три мультидні” діти вперше спробували чар анімації. Практичне заняття під час методичного об’єднання у жовтні переконало – вони зі своїми вихованцями, а це дітки з порушенням слуху, обов’язково справляться. І ось результат – діти не тільки малювали героїв та елементи декору, а ще і побачили, як обробляти фото, як створювати коротенькі гіф-анімації, як створюється проект майбутнього мультика, як на зображеня накладається звук. 

У четвер 15 грудня під час свята “Миколай приходить уві сні” уся школа, шефи з головного управління національної поліції Тернополя побачили колективну роботу дітей. У кінці мультика кожна дитинка прописана, як автор. І ще дуже добре, що діти-гуртківці відкрили для себе красоту жестової мови – нехай це тільки декілька слів –  котик, собака, мишка, мрія та надія, а ще дякую та привіт , але це вже початок до діалогу та дружби! Нехай до кожної чемної дитини прйде Св. Миколай!

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: