Інтимна культура допоможе зміцнити сім’ю – переконані у «Жіночий криївочці» (Фото)

Опубліковано:
20 Грудня, 2016

Питання, про які рідко говорять на людях, та і між собою люди не завжди можуть підняти тему інтимних стосунків. Але як урізноманітнити свої зустрічі, як пожвавити та, навіть, врятувати своє кохання? Як не втратити привабливість в першу чергу дружини для чоловіка, а чоловіка для жінки, і як укріпити своє жіноче здоров’я? Саме такі питання цікавили учасниць клубу “Жіноча криївочка”. Поспілкуватись з жіноцтвом погодилась консультант магазину інтимної культури, який успішно веде свій бізнес у нашому місті ось вже шістнадцять років. Жінка постійно відвідує різноманітні семінари і давно переконалась – найкраще інтимні товари підходять саме для сімейних пар. Там де високий рівень довіри може бути найбільший ефект від використання такої специфічної продукції.

Побачити на власні очі багато “сексуальних іграшок” це одне, а от потримати в руках зовсім друге. Хоча вік в деяких з сексуальних винаходів перевершує 2500 років, більшість жіноцтва в Україні такі “штучки” точно бачили тільки натуральними. Наше покоління це час технологій, кажуть, що вироби з віброрежимом – це вже крок уперед до задоволення та до… тренування. Саме так…. Консультант наполягала –  її власний досвід говорить, що чарівні дві кульки навіть без електроніки можуть зробити дива зі здоров’ям жінки та зміцнити не тільки інтимні м’язи жіночого організму, а і суттєво покращити стосунки між чоловіком та дружиною. Знамениті на весь світ кульки, які тренують най-потаємні м’язи жіночого організму прийшли до нас з Азії. За власним досвідом лектора – тренування жіночої вагіни такими кульками процес поступовий і добре, якщо жінки зможуть щодня знаходити три години, але не більше, втримуючи цей тренажер всередині. І постава, і хода відразу змінюються на краще – каже жінка. А про те, як змінюється інтим радить досліджувати індивідуально. Каже від таких міцних обійм жоден чоловік не втече “на ліво”. Більшість інтимних предметів, з якими ознайомили жінок, має свої науково обґрунтовані корисні властивості, адже їхня батьківщина Німеччина, а німці дуже люблять, коли все пояснюється на високому рівні. Спільнота “Жіноча криївочка” існує вже більш ніж два роки і надалі буде організовувати корисні та цікаві зустрічі. Галина Жеграй, засновник клубу, жіночий коуч-консультант ділиться думками: ” Ми плануємо організовувати зустрічі не тільки на інтимні теми. Зустрічі з різними лекторами про болючі жіночі питання у різних сферах. Тобто: як побудувати гармонійні відносини в сім”ї, як зрозуміти чого хочеш сама, а потім і твоя половинка. Будемо торкатися теми стрункості, проводити чайну церемонію, поговоримо про йогу в житті жінки. Надіємось, що через пізнання себе жінки будуть пізнавати світ.”

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: