Бойовики обстрілюють позиції сил АТО на всіх напрямках

19.12.2016 19:38   Джерело: Інформаційні війська України
Опубліковано : Новини Тернопільщини

Сьогодні, 19 грудня, бойовики 30 разів відкривали вогонь по позиціях сил АТО. Про це повідомляє прес-центр штабу АТО.

“19 грудня бойовики продовжили обстріли наших позицій на всіх напрямках. Найбільше, як зазвичай, на Маріупольському напрямку… На цю хвилину відбулося 30 обстрілів”, – йдеться в повідомленні.

Читайте також

На Світлодарській дузі, де сьгодні загинули 5 військових ЗСУ, тривають запеклі бої
401 день тернополянин перебуває в полоні

В районі Луганського та Авдіївки, що на Донецькому напрямку, бойовики вели вогонь з мінометів різних калібрів. Біля Зайцевого – з гранатометів.Як зазначається, зі 122 міліметрової артилерії російсько-окупаційні війська обстріляли Водяне. З мінометів 120 та 82 міліметри окупанти неодноразово обстрілювали наші позиції в районі Широкиного, Новотроїцького та Талаківки. Біля Широкиного тричі фіксувалися обстріли з БМП, а поблизу Павлополя – зі стрілецької зброї.

У штабі повідомили, що на Луганському напрямку з гранатометів вели вогонь по Новоолександрівці, Лобачевому та Станиці Луганській. З стрілецької зброї – по Новоолександрівці.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: Інформаційні війська України  

Коментарі