У подарунок Залізцям – книги Шкляра

Опубліковано:
16 Грудня, 2016

В Україні нараховується близько 15 тисяч сільських бібліотек – це 80 % від загальної кількості публічних бібліотек нашої країни. Основна проблема книгозбірень у сільській місцевості – відсутність нових надходжень. За останні 20 років оновлення фондів значно скоротилося. Водночас місцеві мешканці досить активно відвідують бібліотеки, які є осередками розвитку й дозвілля в селі. Саме таким осередком є бібліотека у селі Залізці, що на Зборівщині.

Громадський діяч, радник з міжнародної співпраці голови Донецької військово-цивільної адміністрації Руслан Кулик спільно із селищним головою Любомиром Фесиком долучилися до процесу оновлення фонду місцевої бібліотеки.Адже це, на їхню думку, –  крок до спільної перемоги, виховання розумного, освіченого та успішного майбутнього покоління українців.

Оскільки саме книжки дають нам мудрість і відповіді на усі наші запитання, незалежно від того, де ти живеш і ким ти працюєш!

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: