Кравчук запропонував несподіване вирішення конфлікту на Донбасі

Опубліковано:
13 Грудня, 2016

В Україні та Росії слід відібрати по 5 осіб, які є моральними авторитетами і ніколи не були замішані в політиці. Після цього вони можуть сісти за стіл переговорів і підготувати план щодо вирішення проблеми Донбасу та Криму. Про це в коментарі Обозревателю сказав перший президент України Леонід Кравчук.

“Коли люди говорять – гармати мовчать. Я пропоную такий варіант. Нехай за стіл переговорів з одного боку сяде 5 високоморальних росіян, які ніколи не були замішані в політиці, але є значущими особистостями в країні.

Те ж саме і від України. Разом вони запропонують план вирішення наболілих питань, а потім покладуть цей план панам Путіну і Порошенку на їхні столи. Нехай ті подивляться і скажуть, хочуть вони це робити чи ні”, – сказав Кравчук.

“Потрібно завжди шукати вихід із положення, не можна через прямоту окремих особистостей втрачати тисячі убитих людей. Не можна слати похоронки матерям, дружинам і дітям. Якщо у них є хоча б крапля людського і гуманного”, – підсумував він.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Спасо-Преображенська церква
14:14, 27 Квітня, 2024

Духовна фортеця козаччини: де на Тернопільщині молились гетьмани

Блоги

ТОП новини тернопільщини: