Тарас Юрик розповів, як ухвалюють законопроекти в Верховній Раді України

Опубліковано:
12 Грудня, 2016

Цими днями у стінах міської ради відбувся семінар, спікерами якого були Тарас Юрик та Віктор Шумада. Учасникам проекту “Молодіжна платформа розвитку” розповіли про роботу міської ради та ухвалення законопроектів в Верховній Раді України, – пише Доба

Співорганізатор проекту Юрій Питель каже:

— Народний депутат України (Член депутатської фракції Блок Петра Порошенка, комітету з питань податкової та митної політики) -Тарас Юрик, який дискутував з учасниками про роботу Верховної Ради, реформу децентралізації та відповідав на запитання про декларації та діяльність загалом.

Співорганізатор проекту Вероніка Дякович говорить:

— Віктор Шумада (Секретар Тернопільської міської ради) – другий спікер. Розповів про склад, повноваження та зобов’язання міської ради. Спілкувались про працевлаштування молоді та їх вагомість у сучасних процесах.

Співорганізатор проекту “Молодіжна платформа розвитку” Руслан Чоп розповів, що побачив зацікавленість в очах учасників. 

Мета проекту “Молодіжна платформа розвитку” — це навчити молодь азам ведення бізнесу та політичним поняттям. Кожного тижня учасники отримують нові знання у сфері бізнесу та політики. 

Двічі в  тиждень проводяться семінари на різні теми. Організатори запрошують спікерами тих людей, які компетентні у своїй справі. На попередні заняття завітав Руслан Савчишин, Ярослав Філіц та Артур Карп’юк. Ці спікери поділилися своїм досвідом роботи та допомогли учасникам визначитися чим їм займатися  в житті.

Тарасові Юрику ставили багато питань, які стосуються ухвалення законопроектів у Верховній Раді України. Численні запитання були адресовані Віктору Шумаді стосовно роботи міської ради. 

Організатори кажуть, що учасники були активними під час дискусій. А наступного заняття всі присутні зможуть дізнатися топ-10 майбутніх професій.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Лікар-хірург Роман Кохан: “Хірургія – це священне ремесло, що не терпить лінь та недбальство”
17:05, 3 Травня, 2024

Лікар-хірург Роман Кохан: “Хірургія – це священне ремесло, що не терпить лінь та недбальство”

Блоги

ТОП новини тернопільщини: