На Тернопільщині завалився будинок культури (Відео)

11.12.2016 13:13   Джерело: TeNews
Опубліковано : Олена Мудра

У недільний ранок 11 грудня мешканці мальовничого села Ішків Козівського району були на ранішній службі. Саме у цей час сталась дуже прикра подія – обвалилось пів будівлі Ішківського будинку культури. На щастя люди не постраждали.

За словами ішківчан, вже більш як два роки двоповерхове приміщення неподалік церкви, яке колись вміщувало бібліотеку, клуб, у якому збирались творчі колективи, а діти займались у гуртках – закинуте і перебуває в аварійному стані. Чому приміщення, яке побудували усього 25 років тому, стало непотребом у селі з гарними культурними традиціями? Адже у 20 столітті в Ішкові діяла читальня товариства "Просвіта", а також був організований чудовий оркестр.

Вже чотири роки, як у селі діє інтерактивний приватний музей  музичних інструментів «Камертон». Дивом не постраждали діти. Адже саме вони найбільше полюбляли бігати порожнім будинком, якому дали відповідну назву - «катакомби».


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі