Приносьте подарунки потребуючим дітям на «Фабрику святого Миколая» у Тернополі (Відео)

Опубліковано:
8 Грудня, 2016

Тернополян закликають приносити на «Фабрика Святого Миколая»подарунки для дітей-сиріт, дітей із малозабезпечених і багатодітних сімей та для малечі бійців АТО. Працює фабрика на масиві «Дружба» у церкві Св. Йосафата за адресою вул. Лучаківського, 5. Охочі можуть телефонувати помічникам святого Миколая за номером 068 2420 989.

Акцію «Миколай про Тебе не забуде» організовує молодіжна комісія УГКЦ Тернопільсько-Зборівської Архиєпархії, проводять її уже не вперше. На «Фабрику» запрошують усіх, хто хоче стати помічником Миколая і спакувати, рознести та розвезти подарунки діткам. Щоб стати помічником Святого Миколая, треба зареєструватися в онлайн-режимі, також організатори акції запрошують до спільної доброї справи водіїв з автомобілями, які можуть допомогти з перевезенням подарунків.

«У церквах УГКЦ Тернопільсько-Зборівської Архиєпархії ми ставимо скриньки з нашими логотипами, туди люди можуть кидати пожертву для діток, які потребують підтримки», – розповідає помічник Святого Миколая Любов.

Минулого року із «Фабрики Святого Миколая» потребуючим дітям відправили близько  2 тисяч подарунків. Святкові пакунки дітям готують не тільки в обласному центрі, а й у Бучачі та  Бережанах. 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: