24 листопада в Україні почали показ прем’єри художнього фільму “Жива”, у той час, як у Тернополі стрічку проігнорували, хоча місцеві жителі чекали, що вона таки з’явиться на екранах тернопільських кінотеатрів. Навіть під час розрекламованого кінофоруму “Хвиля”, кінопалац на вулиці Франка  прокатчики не розглядали, адже вважали, що туди людей просто присилають на перегляди фільмів, аби заповнити глядацький зал. А в популярному у Тернополі “Сінемасіті” патріотичним фільмам доводиться записуватися у чергу, аби їх показали.

Спершу була інформація, що фільм «Жива» буде йти у “Сінемасіті” з 8 грудня у вечірні години, а уже 7 грудня на сайті кінотеатру з’явилась інша  інформація, – що фільм продемонструють аж 8 січня. Звісно ж, не важко здогадатися, що 8 січня – у день, коли люди святкуватимуть Різдво, зал буде практично порожнім, адже тернополяни роз’їдуться до рідних по селах та містах і знову ж підуть плітки, що українські фільми не в попиті та не користуються популярністю.

Проте, у  “Сінемасіті” все ж вирішили показати фільм «Жива» 8 грудня. Сеанси призначили на 20.10 год. та 23.50 год. Вартість квитків від 65 гривень. Але на сайті кінотеатру на перегляд о 20.10 год. не заброньовано навіть половини місць, а на перегляд о 23 годині 50 хвилин – не заброньовано жодного. Ото ж, робімо висновки. Отак Тернопіль пасе задніх… соромно. 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: