На Тернопільщині Володимир Гройсман вручив ключі до шкільних автобусів директорам шкіл

Опубліковано:
8 Грудня, 2016

В рамках робочої поїздки на Тернопільщині  Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман побував у селі Скорики Підволочиського району. Тут відбулася приємна подія — разом з головою тернопільської ОДА Степаном Барною Прем’єр вручив сертифікати та ключі до шкільних автобусів директорам шкіл області.

«Я дуже добре розумію важливість сьогоднішньої події, адже мій рідний дідо все життя працював директором простої сільської школи. Ми багато говоримо нині про рівень освіти у державі і необхідність його зростання. Гадаю, що вручення автобусів – один з кроків для цього і такі автобуси мають бути у кожній школі. Це перші результати децентралізації, яка вже змінює країну на краще», — зазначив Володимир Гройсман.

Читайте також

Статистика: Тернопільщина – четверта за темпами інфляції
Валентин Наливайченко: «Корупція – внутрішній агресор, ключовий виклик нацбезпеці, не менший, ніж російська агресія на Донбасі»
Тернопільщину відвідає віце-прем’єр-міністр України

Тернопільська область — лідер процесу об’єднання територіальних громад. В області вже створено 26 об’єднаних територіальних громад, 10 – у процесі об’єднання. Фактично, половина території області матиме всі необхідні інструменти для власного розвитку, підсумував Глава Уряду.

«Міські автобуси даного зразка повинні бути у кожній школі, в яких навчаються наші діти. Автобуси придбані завдяки децентралізації, під час якої ми змінили систему фінансування», — наголосив Володимир Гройсман.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: