У Тернополі моляться за здоров'я Путіна

08.12.2016 16:42   Джерело: Соцільна мережа
Опубліковано : Новини Тернопільщини

Чоловік став свідком, як ввечері 6 грудня у приміщенні кінотеатрі ім. Довженка невідомі люди молились за здоров'я Путіна. За що ж насправді молилися у фрагменті, що на відео, пояснює пастор церкви Свідоцтва Христа Богдан Пилипів.

- Так, ми згадували Путіна у нашій молитві за покаяння – ми просимо, щоби Бог благословив певних людей покаятись, - каже Богдан Пилипів. – Наша церква активно підтримує українське військо – ми збирали кошти на бус для вояків, маємо свого капелана, регулярно відправляємо допомогу на Схід та займаємося благодійністю. Абсурдно навіть припускати, що ми можемо молитися за агресора. До речі, син жінки, котра проводила те зібрання, теж служив на Сході. Тож нам дуже шкода, що чоловік, який зняв фрагмент нашого зібрання на відео, не зрозумів суті нашої молитви. Якщо би він просто підійшов до нас і запитав, що означають ці слова, ми одразу ж змогли би пояснити йому їхній істинний зміст. Також упевнений – якщо би він побув на нашому зібранні довше, то теж би усе зрозумів. А вирвані з контексту окремі слова, звісно, можуть справити оманливе враження.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: Соцільна мережа  

Коментарі