Діти з експериментальної школи мистецтв прикрашають різдвяні іграшки вишивкою (Фото)

Опубліковано:
8 Грудня, 2016

Оригінальний конкурс різдвяної іграшки оголосили після снігопаду 13 листопада у Тернопільській експериментальній школі мистецтв імені Ігоря Ґерети. Школярам дали завдання створити іграшки з текстилю, але з українським колоритом.  Чудові роботи можна подивитися у фойє школи. Багато іграшок прикрашені вишивкою хрестиком, стрічками, коралями, бісером, ґудзиками. Серед прикрас є як іграшки обереги, так і традиційні для зимових свят сніговички, олені, ялиночки, зірочки, різдвяні чобітки.

У фойє школи відбувся майстер клас на якому діти вчилися робити різдвяного янгола. Мотанки та сонечка, коловорот та символ прийдешнього 2017 року – півень, надали школі неповторної атмосфери свята. Дівчата і хлопці кажуть, що свої чудові роботи створювали разом з мамами, бабусями. Така творчість згуртовує сім’ї та залишає у родинних скриньках неповторні вироби, які рік за роком будуть прикрашати дім під час різдвяних свят. А одна з іграшок у вигляді кола з мотанкою та вишиваними півнями залишиться у школі у кабінеті директора Гайдукевича Остапа Івановича.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: