Комп’ютерний клас Великогаївської сільської школи – найкращий на Україні

Опубліковано:
8 Грудня, 2016

Старшокласникам приміського села Великі Гаї та їх ровесникам із сусідніх сіл Великогаївської об’єднаної територіальної громади може позаздрити будь – який вундеркінди з аналогічного київського столичного закладу. За кошти місцевої громади (голова Олег Кохман) закупили 20 моноблоків останнього покоління з усією технічною та інформаційною базою, на суму 240 тис. грн. На євроремонт двох класів витратили понад 120 тисяч гривень. Основи інформатики, робити з комп’ютерами, програмного забезпечення тут викладають Олена Сивінська, Ярослав Ярема.

На ремонти навчальних шкіл та дитячих садків, перекриття дахів, заміни на теплозберігаюючі металопластмасові вікна, дверні  блоки, спортзалів,актових залів, теплих туалетів, освітлення, впорядкування пришкільних територій, обладнання та заміна котлів на тверде паливо  Великогаївська ОТГ направила понад 2,5 млн грн для 14 населених пунктів, що рік тому об’єднанилися  в громаду, що налічує 11,5 тисяч сільських жителів Тернопільського району.

На фото: у новому компютерному класі Великогаївської ЗОШІІ- ІІІ ст; новозбудований дитячий садок “Країна дитинства”; вихованці садочка разом з батьками і вихователями; Перекрито дах Дичківської НЗ2 школа- садок” І-ІІ ступенів.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: