Наливайченко взяв участь у засіданні президентського клубу за участю віце-президента США

Опубліковано:
7 Грудня, 2016
Лідер руху «Справедливість» Валентин Наливайченко взяв участь у засіданні президентського клубу за участю віце-президента США Майка Пенса.

Про це повідомив координатор руху Справедливіть,посол Маркіян Лубківський у своєму фейсбуці.

Читайте також

Наливайченко зустрічається у Вашингтоні з членами перехідної адміністрації Дональда Трампа, – Лубківський
Наливайченко зустрінеться з перехідною адміністрацією Трампа

За словами Лубківського, участь у організованому The Heritage Foundation засіданні взяли також відомі консерватори, чисельні сенатори і конгресмени, лідери Республіканської партії, представники перехідної адміністрації новообраного президента США Дональда Трампа.

Віце-президент США М.Пенс звернувся до до учасників цього авторитетного щорічного зібрання з промовою, у якій виклав бачення майбутнього США, дав оцінку сучасним процесам у світі.

Після засідання лідер руху «Справедливість» поділився своїми враженнями. «Вражень багато, особливо від глобального виступу Пенса, спілкування з перехідною адміністрацією Трампа. Американські партнери залишаються надійним і найбільшим союзником України і українців, але не толеруватимуть більше ані корупцію у владі, ані брехню, ані недоговороспроможність», – підкреслив політик.

В рамках форуму В.Наливайченко мав велику кількість зустрічей і розмов щодо подальшого розвитку українсько-американських відносин, безпекової ситуації в Україні з огляду на агресію Російської Федерації, українських внутрішньополітичних процесів, проблематики подолання корупції.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: