На Тернопільщині здійснюють тиск на кандидата від УГП

Опубліковано:
6 Грудня, 2016

Заступник голови Тернопільської обласної організації УГП Андрій Теслюк заявляє про адміністративний тиск проти нього, як кандидата на посаду голови Залозецької громади від Української Галицької Партії.

1 грудня 2016 року, на базі Кобиловолоцького МПД, недолюстрованим міліціонером Миколою Сивулею, який наразі обіймає посаду заступника керівника МПД з безпеки, було інспіровано складання проти працівника підприємства і кандидата на посаду голови Залозецької громади Андрія Теслюка акту щодо його відсутності на робочому місці.

Читайте також

У Тернополі Українська Галицька партія почала боротьбу з МАФами
Найцікавіший новий політичний проект в Тернополі це Українська галицька партія, – політолог

Інформацію про те, чому перебував за межами заводу, з поважних причин, Андрій Теслюк надав керівництву підприємства заздалегідь, проте це не завадило колишньому начальнику оперативної служби УМВС в Тернопільській області Сивулі, шляхом застосування «ефективних міліцейських» методів, нашвидкоруч «оформити» акт про порушення Андрієм Теслюком регламенту роботи.

Сам Андрій Теслюк розцінює таку ситуацію, як прямий адміністративний тиск і вже 2 грудня звернувся з цього приводу із заявою у правоохоронні органи (місцеву Прокуратуру та відділення поліції). Він наголошує, що будь-які спроби адміністративного втручання і залякування не принесуть жодного результату, адже старі методики боротьби проти політичних конкурентів на виборах до громад не спрацьовують.

Навпаки, мешканці краю чітко налаштовані віддавати свої голоси за представників не заплямованих, нових політичних сил, зокрема і за кандидатів від Української Галицької Партії.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: