Андрій Матла вітає військовослужбовців із Днем Збройних Сил України

Опубліковано:
6 Грудня, 2016

З нагоди Дня Збройних Сил України жителів Тернопільщини привітав директор будівельної компанії «Матла» Андрій Матла:

«Шановні військовослужбовці, працівники Збройних Сил України! Хочу щиро Вас привітати із Днем Збройних Сил України, який наша країна відзначає 6 грудня.

Щодня та кожної миті наші військовослужбовці демонструють відвагу і героїзм, відчайдушність та бойову майстерність, а також відданість своїй країні.

На наших військових покладена священна місія – боронити рідну землю, забезпечувати мирне життя свого народу. Історія Української держави, і її Збройних Сил свідчить про те, що вони з честю виконують її.

Сила та міць української держави – у єдності армії та народу, тому прийміть найщиріші вітання до Вашого професійного свята і й надалі своєю важливою справою нагадуйте всьому світові про те, що Україна у надійних руках. Висловлюю щирі співчуття рідним і близьким загиблих героїв. Світла пам’ять про них навіки житиме в наших серцях. У цей день ми схиляємо голови перед пам’яттю воїнів, які віддали своє життя за нашу благословенну українську землю. Вічна їм слава!

Слава Україні! Слава Збройним Силам України!»

Від себе додамо, що будівельна компанія «Матла» – одна із тих фірм, яка брала участь у спорудженні опорних захисних пунктів у зоні АТО.

– Хочу також привітати із святом наших працівників, які будували фортифікаційні споруди на Сході України. Знаю, що це було не просто, адже противник знаходився на відстані 1-1,5 кілометра від них та проводив диверсійні дії. Але ми зробили це, ми вистояли. Військовим із цими бліндажами буде набагато просторіше, – каже директор будівельної компанії «Матла» Андрій Матла.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: