Бюджетний відпочинок та море позитивних емоцій на лижах, сноубордах та санках у «Савич-парку»

04.12.2016 21:49   Джерело: TeNews
Опубліковано : Олена Мудра

В Україні розпочато лижний сезон. Щороку, не дивлячись на економічні негаразди, в країні збільшується кількість людей, які пробують опанувати зимові види активного відпочинку. Більшості українців для екстримальних уекендів доводиться вибиратися у гори - хтось на схили українських Карпат, а хтось і далі їде. Але у Тернополі спробувати усі чари гір можна просто у межах міста - гірськолижні траси Савич - парку дають таку можливість. Економічно - це вигідно з різних причин - спробуйте запланувати ваші трати і зрозумієте чому. Рахуємо мінімальні витрати: приблизна ціна дороги до, наприклад, Буковелю, туди і додому у кращому випадку буде біля 500 грн. Якщо залишатися на ночівлю, плюсуйте ще 200 (дуже економ варіант). Один витяг ще плюс 105 грн., абонемент на цілий день - 975 грн., додаємо прокат спорядження... отримуємо дуже кругленьку суму - чи не так? Решта українських курортів та гірських схилів можливо і дешевше, але дорога і ночівля лишається в затратах. Усі трати збільшуються в рази, якщо їде сім'я.

Читайте також

Всіх тернополян запрошують до «Савич-парку» на лижі. Це ближче ніж в Карпати (Відео)
Всіх тернополян запрошують до «Савич-парку» на лижі. Це ближче ніж в Карпати (Відео)

Чудовий зимовий день можна подарувати своїй родині за невеликі кошти. Маєте своє спорядження - ваші трати тільки витяг. Абонемент коштує з 10 ранку до 5 вечора у будні 100 грн. у вихідні 200 грн. Новачок може просто з лижами чи сноубордом ходити і пішки в гору: вхід на гірку 20 грн - будні, 50 грн. у вихідні. Не встигаєте вдень - ввечері траси освітлені та працюють для вас до з 17 до 23 години. Просто біля спусків є прокат спорядження, працюють інструктори. Є, навіть, можливість замовити ексклюзивні покатушки вночі! Вибір за вами.

Такий відпочинок - це море позитивних емоцій! Не забувайте, що зима швидко минає, заплануйте вихідні разом з Савич-парком, щоби переконатися в унікальних можливостях відпочинку у рідному місті. 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі