Тернопільський аеропорт відновлюється — державіаслужба дала ліцензію

Опубліковано:
3 Грудня, 2016

Довгоочікувану ліцензію на роботу та можливість відновлення авіарейсів отримав аеропорт у Тернополі. Про це під час сесії Тернопільської обласної ради заявив перший заступник голови облради Василь Деревляний, – повідомляє Доба.

— Комісія державіаслужби сьогодні надала Тернопільському аеропорту ліцензію на перший рік роботи. І це наша перша велика перемога на шляху відновлення цього комунального підприємства, – заявив політик.

Читайте також

Коли запрацює Тернопільський аеропорт – трасу «Львів – Тернопіль» відремонтують
Коли запрацює Тернопільський аеропорт – трасу «Львів – Тернопіль» відремонтують
Тернопільський аеропорт не працює, але в області розвивається приватна авіація

Ще влітку, не дивлячись, що мало хто вірив в таку можливість, Василь Деревляний пообіцяв: до кінця року аеропорт в Тернополі запрацює. І дотримав обіцянки.

— Не дивлячись на занедбаний стан аеропорту, десятки зауважень з боку комісії та “палки в колеса” від окремих політиків, нам вдалося відновити аеропорт. Є державні акти на землі, є ліцензія на його роботу, а це – головне. Тепер ми маємо можливість запустити рейси, – резюмував Василь Деревляний.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Лікар-хірург Роман Кохан: “Хірургія – це священне ремесло, що не терпить лінь та недбальство”
17:05, 3 Травня, 2024

Лікар-хірург Роман Кохан: “Хірургія – це священне ремесло, що не терпить лінь та недбальство”

Блоги

ТОП новини тернопільщини: