Україна давно мала розірвати усі двосторонні угоди з агресором, – В. Наливайченко

Опубліковано:
2 Грудня, 2016

Лідер Руху “Справедливість” Валентин Наливайченко висловив обурення, що до цього часу діють угоди з Росією, зокрема – в інформаційній сфері. Про це він заявив в ефірі каналу 112.

“Не треба роками чекати на розірвання угод з РФ. Тільки сьогодні додумалися розірвати Угоду про співробітництво телерадіокомпаній України. Тільки сьогодні скасували Угоду про співробітництво, вдумайтеся, про інформаційний обмін! З ким? З агресором, з Росією!» – наголосив політик.

Він нагадав, що одразу після агресії ще у 2014 році, Служба безпеки України під його керівництвом припинила будь-які контакти з російськими спецслужбами, зокрема з ФСБ і розірвала всі двосторонні угоди.

Нагадаємо, лише 30 листопада 2016 року Україна розірвала Угоду з РФ про співпрацю у сфері телерадіомовлення. Також було денонсовано Угоду про співробітництво у сфері інформації.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Спасо-Преображенська церква
14:14, 27 Квітня, 2024

Духовна фортеця козаччини: де на Тернопільщині молились гетьмани

Блоги

ТОП новини тернопільщини: