В Тернополі стартує джазовий фестиваль «JazzBez»

Опубліковано:
1 Грудня, 2016

З 2 по 4 грудня у Тернополі відбудеться XI міжнародний джазовий фестиваль «JazzBez». Цьогорічний тернопільський фестиваль суттєво розширив свої горизонти і вже анонсовані виконавці з Японії, Іспанії, Італії, Швеції, Польщі, Молдови та США.

За словами начальника управління культури та мистецтв Олександра Смика, фестиваль «JazzBez» стає елітною візитівкою початку зимових вечорів у Тернополі.

Читайте також

На фестивалі «JAZZBEZ» у Тернополі виступлять харизматичні «Сестри у джазі»
Найвідоміший джазмен Іспанії вперше виступить у Тернополі (Фото)
Фестиваль «JazzBez» у Тернополі запам’ятається виступом легенди американського джазу та амбітних музикантів з різних країн

– В Тернопіль з’їжджаються досить такі цікаві музиканти. Представлені країни Японія, Іспанія, Норвегія, Швеція, Польща. І нагадую, що, власне, цей фестиваль, джазовий фестиваль «Jazz Bez», уже стає такою елітною ознакою наших зимовихвечорів, передноворічних вечорів. Має свого глядача. І відбувається, традиційно, в нашому драматичному театрі, – розповів начальник міського управління культури та мистецтв Олександр Смик.

Концерти розпочинатимуть о 19-тій годині. Квитки можна придбати у касі драмтеатру, ЦУМі та на сайті gastroli.ua, їхня вартість коливається від 80-ти до 120-ти гривень.

Фестиваль JazzBez був започаткований у 2000 році українським Львовом та польським Перимешлем. З того часу до ідеї проведення мандрівного джазового фестивалю долучилися ще десять міст з України та шість з Польщі.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: