Чи радіють тернополяни обіцяній мінімальній зарплаті 3200 грн?

Опубліковано:
30 Листопада, 2016

Ще мінімальних зарплат не підняли до обіцяного Прем’єр-міністром Володимиром Гройсманом рівня – 3200 гривень, як люди уже впевнені в тому, що це підняття не покращить їх рівня життя. Жителі Тернопільщини  скаржаться, що ще задовго до збільшення зарплат, ціни на товари і послуги уже виросли.

«Я просто в шоці. Чим думає наша влада? Як так? Обіцяють трошки більшу зарплатню, тішать людей тими кількома сотнями гривень, а ціни на продукти уже поросли. Молочні продукти подорожчали, олія днями подорожчає на 15%, тарифи на комунальні послуги теж збільшили. То питання: навіщо нам будуть ті «великі» заплати, якщо дозволити за них ми собі зможемо напевно менше, аніж зараз», – розповідає тернополянка Катерина Бігус.

«А у нас так є, коли ще чутка про збільшення зарплат тільки-но прошмигнула поміж людьми, як усе все раптово дорожчає. Уряд як завжди голосно заявляє про свої «великі діла», а насправді, ті їхні, якщо так можна сказати «старання» – не що інше, як ведмежа послуга. Стає  тільки гірше. Якби вони хотіли для народу краще – то б зарплати збільшили, а ціни б залишили на тому ж рівні. Тому висновок один: наша влада вкотре начхала на народ, а робить тільки собі піар», – зауважує тернополянин Олег Тарасюк.

«А я думаю, що те збільшення зарплат –  для влади ніщо інше, як можливість позбавити велику частину населення субсидій і здерти з громадян за комуналку побільше грошей. Адже не таємниця, що чим більші зарплати – тим менше громадян матимуть субсидії. От і все», – каже тернополянин Остап Савка.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Тернопільський “водоканалівець” Любомир Калиняк: «Я дуже люблю людей і свою роботу»
21:11, 6 Травня, 2024

Тернопільський “водоканалівець” Любомир Калиняк: «Я дуже люблю людей і свою роботу»

Блоги

ТОП новини тернопільщини: