Директор будівельної компанії «Матла» розповів, за скільки можна придбати енергозберігаючу квартиру в Тернополі

Опубліковано:
28 Листопада, 2016

Скільки коштуватиме сучасне енергозберігаюче житло нового зразка розповів директор будівельної компанії «Матла» Андрій Матла. Цінова політика цієї фірми є дуже лояльною, адже компанія завжди іде назустріч покупцям, а саме – дає відтермінування розрахунку за житло на весь період його зведення.

Однокімнатну квартиру площею 35,06 квадратних метрів в європейській багатоповерхівці компанії «Матла» можна придбати за 14,3 тисяч доларів. Сума за житло може розділятися на частини. Приміром, якщо будинок будується два з половиною роки – перший внесок становить 30% від загальної вартості.

– Решта суми розбивається помісячно або поквартально, в залежності від домовленості по договору. Якщо квартира коштує приблизно 14,3 тисяч, разом із ремонтом, облаштуванням підлоги, опаленням та всім іншим можна вкластися загалом у 20 тисяч доларів. Це за умови, що мешканці самі будуть робити ремонт, а не наймати працівників, – говорить Андрій Матла.

Зазначимо, що в однокімнатній квартирі за 14,3  тисяч доларів вже є стяжка, розводка електрики, лічильники на воду, газ та електрику, якісні вхідні броньовані двері з візерунком та енергозберігаючі вікна.

Андрій Матла каже, що компанія робить усе для того, щоб житло було якісним та доступним. Саме тому мешканці можуть частинами розрахуватися за квартиру протягом будівництва, поки будинок не буде зданий в експлуатацію.

До слова, будинки фірми «Матла» споруджуються з теплих блоків, тому по опору теплоізоляції помешкання є дуже теплими.

– Це буде проглядатися за кількістю спожитого газу. Людина це відчує, коли буде оплачувати за комунальні послуги. Все зроблено так, щоб максимально зекономити кошти мешканців, – додає директор будівельної компанії «Матла».

Нагадуємо, що житлові комплекси нового зразка у Тернополі споруджує будівельна компанія «Матла». У сучасних новобудовах створюються всі умови для комфортного життя. На території будинків розвинута інфраструктура: аптеки магазини, сфера послуг, сучасні  безпечні дитячі майданчики.

В нових європейських багатоповерхівках будівельна компанія «Матла» пропонує комфортне житло площею35, 50, 60 та 70 квадратних метрів з можливістю довільного перепланування квартири. В цих помешканнях враховані останні тенденції, які використовуються в країнах Європи.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: