Лідер тернопільського гурту «СКАЙ» перевтілився в безстрашного байкера заради зйомок нового кліпу (Відео)

Опубліковано:
26 Листопада, 2016

Популярний український рок-гурт «СКАЙ» презентує нову відеороботу на композицію «GoGo». Незмінний лідер колективу, Олег Собчук, став головним героєм відео на композицію, яка увійшла в трекліст свіжого, п’ятого альбома колективу «Нове життя», – пише 0352.

У гурту «СКАЙ», який нещодавно відсвяткував 15-річчя творчої діяльності, сталось повне перезавантаження давно впізнаваного бренду. Нове життя, переродження і старт чогось абсолютно незвичайного, незвіданого, кращого, що не зрівняти з попередніми роботами артистів.

Композиція «GoGo», над текстом якої, традиційно, працював Олег Собчук, стала певним гімном свободи у всіх її проявах. Ідею кліпу, взаємодія і протистояння статей – жінки і чоловіки, – втілив у життя режисер Віктор Скуратовський, який неодноразово співпрацював з топовими артистами вітчизняного шоу-бізнесу. Основною локацією кліпу став автодром «Чайка», де потужний рев мотора байків змішався з динамічною ритмікою пісні. Драйв і якісний саунд «GoGo» не обмежився рок-стилістикою і всіма необхідними атрибутами даного музичного напрямку. Кліпмейкер показав сучасну історію відносин: повну ризиків, суперництва і пристрасті, коли люблять один одного люди конкурують між собою. Це короткометрівка про життя, де пара не бажає поступатися в своїй незалежності, намагаючись зберегти почуття і не втратити голову від калейдоскопа емоцій. Любов лідерів і переможців по життю – чи зуміють вони зберегти свою унікальність в боротьбі за право залишатися самостійними особистостями?

Головною героїнею кліпу стала it-girl, співачка – екс-учасниця дівочої групи «Real O» Аліна Астровська. Серцеїдка і справжня жінка – хижа, недоступна і від того ще більш бажана, Аліна спробує приборкати пихатого чоловіка.

Спеціально для зйомок, Олег Собчук перевтілився в безстрашного байкера і, як завжди, залишився вірним образу романтика українського шоу-бізу, зберігши мужність і брутальність – всі ті якості, які так люблять жінки.

СКАЙ GoGo_1

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: