Віталій Скоцик

Віталій Скоцик

Голова Аграрної партії, економіст

Яка політика – такі і рейтинги

24.11.2016 07:23   Джерело: Соціальні мережі
Автор : Віталій Скоцик

Яка політика такі і рейтинги! Заглянув на день-два з регіонів до столиці, дивлюся чергові "соціологічні опитування" і оновлені рейтинги. Чи знають майстри соціології, що левова частина людей в країні навіть не знає назви деяких новоприбулих партій, а в місцевих виборах приймають участь лише 2-3 з названих партій-"лідерів".

Деяких "лідерів" президентських перегонів давно забули, нових мало коли і чули. Не дуріть собі і людям голови, оцінюйте зворотню сторону медалі- рівень недовіри, і більше, ненависть майже до всіх політиків в країні за 80-90%! Таке саме відношення і до "рейтингів". Люди в країні освідчені і розумні, купити їх на наступних виборах буде дуже не легко, хоча доведені вони до злиднів і бідності. Ця бідність пробудила свідомість, наступні вибори і до місцевих органів влади і до Верховної ради принесуть багато неочікуваних результатів для "рейтингоукладчиків" і їх замовників.

Пам'ятайте вибори Президента в США з рейтингами і прогнозами і готуйтеся! Український народ чітко зрозумів як приходити до влади, це вже не сплески емоцій на майдані і в революціях, це свідомість суспільства і готовність будувати свою державу!


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: Соціальні мережі  

Коментарі