Тернопільська модель підкорила столицю (Фото)

23.11.2016 19:46   Джерело: Файне місто
Опубліковано : Новини Тернопільщини

Наталя Шуст зі Збаража, яка цьогоріч стала другою віце-міс конкурсу «Топ-модель Києва-2016», мріє здобути титул «Міс Україна». У квітні Наталя на конкурсі краси отримала в нагороду чудову дизайнерську корону, яка нагадуватиме про важливий етап у житті дівчини, та численні вітання друзів і знайомих. Зупинятися на досягнутому Наталя не збирається.

У її планах – участь у ще престижніших конкурсах, адже модельний бізнес – це її велике і пристрасне захоплення, заради якого готова на значні жертви. Хоча час на своє удосконалення як моделі їй доводиться викроювати у щільному навчальному графіку. Наталя навчається на третьому курсі Київського національного університету ім. Тараса Шевченка, на юридичному факультеті. Після закінчення у 2013 році ЗОШ №1 із золотою медаллю не знизила поставленої у навчанні планки і тепер – також відмінниця, отримує підвищену стипендію. Стати юристом юнка мріяла з дитинства, тож ставиться до студентської праці дуже відповідально, при цьому знаходить можливості не зраджувати ще й своєму хобі. Першу свою перемогу землячка отримала після десятого класу у міжнародному оздоровчому таборі відпочинку біля Севастополя «Зоряний берег», взявши участь у конкурсі на найкрасивішу і найталановитішу дівчинку серед відпочивальників з чотирьох районів Тернопілля – Збаразького, Лановецького, Кременецького та Шумського. Уже там проявилися її неабиякі здібності, зокрема у художньому читанні. Звичайно, успіху передувало навчання в Тернопільській модельній школі Емілії Монастирської, консультації директора модельного агентства Анастасії Шеремети, пише Народне слово.

У Києві Наталя продовжила співпрацю з висококласними фахівцями, які готують моделей до виступів. Минулоріч Наталя Шуст стала «Королевою університету», подолавши ряд труднощів і продемонструвавши творчий підхід до виконання завдань конкурсу, ерудицію та елегантність.

7c966b949e293a4f85b1a218b0a499e0

– Тепер до моделей, – каже красуня, – дуже високі вимоги, треба продемонструвати не лише зовнішню красу, а й свої якості. Ти маєш бути яскравою особистістю з активною громадянською позицією, прагнути внести у цей світ, суспільство щось корисне, гарне і людяне. Щоб бути таким, потрібно багато працювати над собою, і не лише в плані удосконалення фізичної форми, а й розуму, душі, розширення свого світогляду. Для цього відвідую заняття з релігієзнавства, які проводять при Софіївському соборі у Києві, у Володимирівському соборі. А також вступила в громадську організацію «Відкрито», яка займається моніторингом діяльності комітетів Верховної Ради. Якщо додати до всього ще майже щоденні заняття у спортзалі, то вільного часу майже не залишається. Але для мене це не так важливо, адже усе, чим доводиться займатись, наближає мене до здійснення мрій. Найближча з них – це взяти участь у конкурсі «Міс Україна».


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: Файне місто  

Коментарі