Через перепади напруги в електромережі в жителів Тернопільщини виходить з ладу побутова техніка (Відео)

Опубліковано:
23 Листопада, 2016

В багатьох оселях Тростянця Бережанського району через перепади напруги в електромережі погоріла побутова техніка. Напруга в мережі місцями перевищувала 300 вольт. Про це повідомили самі мешканці.

За їхніми словами, це сталося після того, як бригада Бережанського РЕМ проводила якісь роботи на одному з трансформаторів. Люди терміново звернулися в РЕМ, і майстрів завернули з півдороги.

«Неполадки в роботі трансформатора вони ліквідували, а хто нам компенсує вартість знищеної техніки?», – запитують мешканці села.

Такі випадки в області непоодинокі, але люди через необізнаність не знають, як діяти в подібній ситуації. Тоді як ті, хто має відповідати за належне електропостачання, почуваються безкарними. Замість того, щоб документально оформити порушення в роботі працівників ПАТ «Тернопільобленерго», аби потім мати змогу відшкодувати завдані через їхню халатність збитки, споживачі послуг приватної компанії раді вже з того, що в їхніх оселях знову з’являється електрика. Зрештою, не кожен наважиться судитися з монополістом. Але чи варто платити щоразу за збільшеними тарифами за послуги, через які маєш збитки?

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: