У Тернополі після снігового колапсу досі «розгрібають» купи сміття

Опубліковано:
23 Листопада, 2016

У Тернополі нарешті почали вивозити сміття. Після снігових заметів місто потопало у різноманітному непотребі. Зараз дорога до сміттєзвалища повністю розчищена, проте до окремих баків перевізники не мають доступу. Відтак деякі мікрорайони міста досі у смітті.

Найбільше сміття на Дружбі і Новому світі, – розповідають керівники підрядних підприємств, які обслуговують місто. Вони також просять тернополян не викидати будівельних відходів.

Читайте також

Тернопільські вандали знову потрощили урни для сміття (Фото)
Чому на Тернопільщині постійно стаються пожежі сміття?
Потоп у Львові: Прориви каналізації, затори і плаваюче сміття

«Сміттєві баки і так дуже сильно переповнені. В цей час, коли ми не могли добратися до них, деякі люди викидали різноманітний непотріб просто на вулицю. Зараз доводиться все це прибирати і вивозити. Правда, до деяких баків ми до тої пори не маємо доступу. Чи не єдине наше прохання до тернополян – не викидати будівельних відходів, бо вони дуже швидко заповнюють сміттєві баки», – каже керівник підприємства Олег Лемега.

Тернополян також просять бути культурними і не викидати сміття на вулицях.

«Сміття вже вивозиться. Працюємо у посиленому режимі, щоб вчасно прибирати місто. Також чекаємо розуміння з боку тернополян. Просимо не завалювати сміттям вулиці. Вже скоро буде можливість викинути сміття у баки», – додає заступник начальника управління житлово-комунального господарства, благоустрою та екології ТМР Олег Соколовський.

Тернополяни нарікають, що сміття вивозиться нерегулярно. Кажуть, що найбільш засмічено на Дружбі і Новому Світі.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Спасо-Преображенська церква
14:14, 27 Квітня, 2024

Духовна фортеця козаччини: де на Тернопільщині молились гетьмани

Блоги

ТОП новини тернопільщини: