Над безпорадним Стемковським в Тернополі насміхалися ще 4 роки тому

Опубліковано:
18 Листопада, 2016

В грудні 2012 року, коли в Тернополі декілька днів тривав снігопад (напевне, рідкісне явище для грудня, на думку міської влади), ситуація з прибиранням вулиць міста від снігу була такою ж як і в останні три дні, коли в Тернополі утворився транспортний колапс, – пише Терен.

Читайте також

Стемковський погрожує туристам, які відпочивали на газоні (Відео)
Управління ЖКГ Тернопільської міськради використало не за призначенням 1 млн грн

Ні критика в ЗМІ, ні прокльони водіїв та пішоходів не допомагали: заступник міського голови В.Стемковський так і не зумів вчасно вирішити проблему прибирання міста від снігу.

Тоді журналісти вдалися до жартів та висміяли “новий” метод прибирання снігу в Тернополі.

“На одній з закритих нарад, які останнім часом почастішали в будинку мерії, обговорювали можливість поливання вулиць міста … гарячою водою.

Перший заступник міського голови В.Стемковський оперативно зв’язався з інститутом проблем гарячої води в Києві, де йому детально розповіли, якою може бути реакція кипятку з сумішшю снігу та піску.

“Виявляється, – з захопленням розповідав В.Стемковський на нараді. – Вода при таких температурах повітря не встигатиме замерзнути. Якщо потужний струмінь кипятку спрямувати на дорогу, попередньо розчистивши решітки стічної каналізації, то вода розтопить сніг своєю температурою і стіче, як звичайний дощ, не встигнувши замерзнути”.

З словами чиновника, пісок, який є важчим за воду, весь не змиється в каналізацію і продовжуватиме забезпечувати надійне зчеплення коліс авто з асфальтом.

На доказ правдивості своїх слів, пан Стемкоський вивів всіх на вулицю і помочився на сніг у внутрішньому дворику міської ради. Сніг дійсно розтопився до асфальту, а про експеримент нагадував лише ледь помітний жовтий слід довкола сухого клаптика”, – висміювали крізь сльози безпорадність заступника мера журналісти.

Нагадаєио, сьогодні, 18 листопада, міський голова Тернополя Сергій Надал відсторонив своїм розпорядженням пана Стемковського від обов’язків із курування напрямку ЖКГ

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: