Гірськолижна траса «Савич-парку» вперше відкриває сезон 13 листопада

Опубліковано:
13 Листопада, 2016

Щойно директорСавичпаркуВіталій Кирилов завершив чергові технічні роботи та повідомив, що снігова гармата відтепер може стрілятиснігом де завгодно – Тернопіль засипало снігом по самі вінця! Саме через таку негоду гірка вперше приймає гостей 13 листопада на тестові спуски.

В 11 годині у Савич-парку запрацював витяг. На гору терміново виїжджає ратрак. За словами Віталія добре втрамбована снігова подушка може пережити і наступне потепління та стати основою для майбутнього засніження спуску. Савич-парк чекає на свою зіркову зиму вже четвертий рік. За цей час були проведені усі необхідні роботи, щоб зробити наш місцевий гірськолижний курорт зручним та безпечним. На горі є пункт прокату спорядження, працюють інструктори, є кафе з гарячим чаєм та кавою, можна перекусити, зігрітися. Неподалік і туалет чекає на лижників та сноубордистів – що завжди було найбільшою проблемою відпочинку на цій унікальній гірці.

Звичайно, що найбільше зраділи снігу юні спортсмени гірськолижної школи “Екстрим”, саме вони мають ексклюзивне право тренуватися на горі безкоштовно. А найпершим відвідувачам від Савич-парку спокуслива пропозиція: “Вітаємо з першим снігом у Тернополі! Акція! Даруємо 37 хв безкоштовного катання з використанням лижного підйомника. Але лише сьогодні в неділю 13 листопада 2016 року. Щоб отримати таку можливість, зробіть репост цього посту і лайкніть нашу сторінку Savich-Park. Прокат спорядження під акцію не підпадає.) Працює лижна траса з 11 години.»

З першим снігом, тернополяни!

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: