Один з депутатів Тернопільської облради продає бізнес?

07.11.2016 09:55   Джерело: TeNews
Опубліковано : Антон Веселий

Відомий аграрій та депутат Тернопільської обласної ради від пропрезидентської партії Петро Гадз вирішив продати свій бізнес. Принаймні, про це говорять ті, хто працює з ним, і які зацікавлені зберегти партнерські взаємовідносини з майбутнім власним великого бізнесу. Це опосередковано підтверджують в місцевому осередку партії "Блок Петра Порошенка "Солідарність", які з Гадзом теж реалізовують певні "проекти".

Причина продажу бізнесу достеменно не відома. За чутками, господар Бучацького району хоче перебратися до столиці, де в нього є справи, важливіші за бізнес.

От тільки купців поки що не багато.

Читайте також

У Тернопільському клубі бізнес-подій гімназисти відкривали ″фірму майбутнього″
Засідання тернопільського Клубу Бізнес-Подій

Потенційних власників великого аграрного бізнесу відштовхує те, що своє підприємство Гадз розширював за рахунок бюджетних дотацій, що може потягнути за собою перевірки та нікому не потрібні пояснення правоохоронцям.

Зазначимо, що цінність компанії полягає в стаді ВРХ, налагодженому садівництві та земельних наділах.

Нагадаємо, що саме Петро Гадз - єдиний, хто супроводжував голову Тернопільської ОДА в поїздці на Австралійський континент.

Свого часу Гадз був довіреною особою кандидата на посаду Президента Віктора Януковича.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі